Ahad, 25 Januari 2009

MY GURLFRENZ
MIEZA-mmg ngam dgn die.
YATI-die nie pandai maths nak jd pensyaralla katakan.
NUZULA-gosip yang boleh di bawa berbincang..hehehehe.
AISYAH-die nie nak lawan aku la katakan...ialah jadi
ketua platun puteri islam.huahua
ROD-die nie boleh tahanla suke usik aku..biase ar aderw
saje benda nak di usik.......puji pun ader jugak.......
MAI-die ramai orang kata kembar aku....tang mane same
pun aku tak tahu....tp tgk balik mmg same......
MUMTAZ-bukan mumtaz Taj Mahal tau.huahuahua
die mic pakistan and penang...die nie bertuah dapat
pakwe handsome and ada lagu pulak tu
ada untukmu from nubhan.....
HAFIZA OR LELA-die x derw kat kl die skrg tengah denda
kat melaka kerana mengikuti PLKN...kesian die....tp bez katanya
die nak kata rapat tak jugak tp rapat setelah ku mengetahui big secret in her life.
aku simpan sampai sekarang dan hingga akhir hayat ku simpan.
RAKAN2 SERI KERAMAT-nadhirah,liyana.hamima,ainina,raudhah,naquiyah,
bella,amirah izzzati,syamimi,mariam,aizzah,efa nurain,ismiyah dan ramai lagi

1 ulasan: